Westface Beta – Suomen edullisin piilokiinnitys korkeapainelaminaatille

Järjestelmäkuvaus Westface Beta on markkinoiden edullisin piilokiinnitys korkeapainelaminaatille ulkokäyttöön. Betassa levyn kiinnitykseen käytetään voimakasta kaksipuoleista teippiä sekä Westface alarankaprofiilia. Teippi vastustaa tuulen vetovoimaa ja alaranka kantaa levyn painon. Levyn saumaksi on valittavissa suljettu avosauma tai korkealuokkaisesta muovista valmistettu muotolista.

Käyttökohteet Parveketaustat, matalat (alle 4m) julkisivut, piharakennukset.

Pintamateriaali Formica Vivix 6mm, 8mm tai 10mm

Rankavaihtoehdot Westface Omega Alumiini tai Teräs, 28mm

 

Westface Exterior Laminaatti-malliston kustannustehokkain tulokas!

Harva tulee ajatelleeksi, että ruuvinreikä maksaa. Julkisivulevytyksissä näin kuitenkin on, sillä jokainen reikä on työstettävä tarkalleen oikeaan paikkaan. Westface suunnitteli järjestelmän joka poistaa reijistä ja levyn työstämisestä aiheutuvat kustannukset ja mahdolliset virheet. Westface Beta- järjestelmä on suorareunainen levytysratkaisu, joka ei vaadi monimutkaisia CNC työstöjä tehtaalla. Beta- järjestelmässä levyt ovat tuettu mekaanisesti sekä alareunasta, että yläreunasta. Levyjen keskiosat kiinnitetään teipillä metallirankaan. Levy kiinnitetään asettamalla se alarankaprofiilin päälle ja painamalla levy rankaan kiinnitettyyn kaksipuoleiseen taippiin. Näin levyn mittaan sahaaminen voidaan tehdä vasta asennusvaiheessa, kun lopulliset mitat ovat helposti todennettavissa. Levyn sahaus onnistuu helposti käsipyörösahalla. Lisäksi pintamateriaalina käytettävä Formica Vivix on työmaalla helppo käsitellä ja sen leikkausjälki ei rispaannu.

Westface Beta – ruuviton pinta parvekkeelle

Westface Beta- järjestelmä parvekeratkaisuna on asukkaalle äärimmäisen helppohoitoinen. Ruuvitonta levypintaa on helppo tarpeen tullen puhdistaa pölystä ja liasta. Puhdistamiseen tarvitaan vain mietoa pesuainetta ja vettä, eikä lika jää ruuvinreikiin kuten perinteisessä ruuvikiinnityksessä.

 

Tekniset ominaisuudet  

 

Levy

Westface Beta -järjestelmän levyn paksuudeksi suositellaan parvekkeilla ja piharakennuksissa 6mm korkeapainelaminaattia. Julkisivuissa sopiva levyn paksuus riippuu käyttökohteesta, palomääräyksistä sekä maastoluokasta. 6mm levy käy yksikerroksisissa maastoluokan ML2- ML4 julkisivuissa. Järvien ja meren rannassa, tuulisilla paikoilla ja korkeissa rakennuksissa suosittelemme 8mm levyä. Palovaatimukset saattavat vaikuttaa levyn paksuuden valintaan.

Formica Vivix-levyn UV-kesto on erinomainen. Sille myönnetään euroopanlaajuinen 10 vuoden takuu, joka on sama niin aurinkoisilla välimeren rannoilla kuin Suomessa.

Westface Omega- tukirangat

Beta- järjestelmän tukirangoiksi valitaan seuraavat Westface Omega- rangat:

Sisätilat                     Alumiini tai Teräs, 20 mm tai 28 mm

Julkisivut                 Alumiini tai Teräs, 28 mm

Parvekkeet               Alumiini tai Teräs, 28mm

Kiinnikkeet

Beta- järjestelmään sisältyy:

  • Peitelistat sivuille
  • Leveä saumaranka
  • Kapea väliranka
  • Levyn painon kannatteleva alaranka
  • Mahdollisesti levyn ylhäältä peittävä yläpeiteranka
  • 3M VHB-teippi
  • EPDM-kumitiiviste saumoihin

EPDM ja 3M VHB- teippi

Rangan ja levyn väliin on asennettava kaikilla saumavaihtoehdoilla joko EPDM- kumi tai 3M VHB- teippi, joka estää tuulen aiheuttaman äänen. Levyjen keskikiinnikkeenä toimivat 3M VHB- teippi ratkaisut.

Beta- välilistat

Välilistoina toimii tarkoitukseen erikseen suunnitellut metallilistat, jotka peittävät n. 10 mm levysauman. Nämä ovat saatavissa RR- värikartan sävyissä. Saumoihin voi myös asentaa EPDM kumin, joka on saatavina useina eri väreinä. On myös mahdollista tehdä avosaumalla oleva ratkaisu, jolloin levyjen välistä mahdollisesti näkyy tuulensuojalevy, ranka ja kiinnikkeet.

Lisätiedot:

Tekniset ominaisuudet ja käyttökohteet Marko Virtanen 040 5206942

Myynti ja tilaukset Mikko Pellikka 050 4659020