Delta – Limitetty levyverhous piilokiinnitettynä

Westface Delta-järjestelmä, saatavissa piilokiinnitettynä

Westface Delta-järjestelmä on piilo- tai ruuvikiinnitetty limitetty levytys ratkaisu. Se on saatavissa sekä vaaka- että pystylimityksellä, sekä se on yhdistettävissä kaikkiin kolmeen eri rankavaihtoehtoon. Levykoot,  paksuudet ja rangan materiaalit ja korkeudet mitoitetaan kohteen maastoluokan ja muiden muuttujien mukaan. Westface Delta-järjestelmä on helppo ja nopea asentaa, joten se ei tarvitse mitään isompia koulutuksia.

Westface Delta soveltuu korkeapainelaminaatilla parvekkeille levyn paksuudella 4,5mm tai 6mm. Korkeapainelaminaatti julkisivuihin suosittelemme joko 6mm tai 8mm levyä riippuen kohteesta.

Westface Delta-järjestelmä, tekniset ominaisuudet  

Levy

Westface Delta-järjestelmän levyn paksuudeksi suositellaan parvekkeilla ja piharakennuksissa joko 4,5mm tai 6mm korkeapainelaminaattia. Julkisivuissa riippuen käyttökohteesta 6mm levy käy maastoluokkaan ML2 saakka suoraan. Merenrantakiinteistöissä voi harkita paksumman levyn käyttöä. Palovaatimukset saattavat vaikuttaa levyn paksuuden valintaan. Levyn UV-kesto tulee suunnitella kohteen mukaan.

Tukiranka

Westface Omega- tukirangat

Delta- järjestelmän tukirangoiksi valitaan seuraavat WF Omega- rangat:

Sisätilat                     Alumiini-, teräs- tai puurangat, 20 mm tai 28 mm

Julkisivut                   Alumiini-, teräs- tai puurangat, 20 mm tai 28 mm

Parvekkeet               Alumiini- teräs- tai puurangat tapauskohtaisesti

Westface Omega Wood on saatavissa myös paloluokassa B, S1-d0, jolloin se täyttä E1 asetuksen vaatimukset.

Kiinnikkeet

Westface Delta- järjestelmän levy kiinnitetään yleensä ruuvilla levyn ylä- tai sivureunastaan pinnan läpi suoraan rankaan. Suosittelemme 8 mm esiporausta kiinnityskohtaan. Tämän jälkeen seuraava levy kiinnitetään teippiin, joka on kiinnitetty ruuvilinjan viereen keskemmälle levyä. Tämä tekee järjestelmästä tiiviimmän, kuin monet samankaltaiset järjestelmät.

Delta-järjestelmän välilistat ja EPDM tiiviste

Rangan ja alemman levyn väliin on asennettava kaikilla saumavaihtoehdoilla EPDM- kumi, joka estää tuulen paineen aiheuttamasta levyvärinästä johtuvan äänen.

Suljettu avosauma

Vaakalimityksessä 10mm pystysauman pohjalla on EPDM kumi, joka peittää rangan. Westface EPDM- sauma tiivisteet ovat saatavissa useissa eri väreissä. Vaakasaumaa ei teknisesti ole.

Pystylimityksessä 20mm vaakasauman pohjalta ylemmän levyn alta lähtee tippalista, joka siirtää rakenteessa mahdollisesti olevan veden levytyksen ulkopintaan. Pystysaumaa ei teknisesti ole. Tippalistat peittävät noin 20mm sauman.  Ne on saatavissa RR- värikartan sävyissä.

Lisätiedot:

Tekniset ominaisuudet ja käyttökohteet Marko Virtanen 040 5206942

Myynti ja tilaukset Mikko Pellikka 050 4659020