Julkisivut klinkkerilankusta

Klinkkerilankku mahdollistaa palamattoman ja iskunkestävän julkisivun rakentamisen tuulettuvalla rakenteella. Siinä yhdistyy pitkä valmistustraditio, luonnolliset materiaalit sekä nykyaikaiset valmistusmenetelmät. Rakennustarvikkeena keraamiset materiaalit ovat suosittuja kohteissa, joissa halutaan saada rakennukselle luonnollinen ilme tinkimättä tuulettuvan julkisivun tuomista eduista.

"Klinkkerilankku sopii erityisen hyvin korjausrakentamiskohteisiin, kun kaavassa edellytetään kiviaineista julkisivumateriaalia, mutta ilmeestä halutaan nykyaikainen."

Ympäristöystävällinen klinkkerilankku

Keraamisten tuotteiden hiilijalanjälki on pieni, ja elinikä pitkä. Favemanc-klinkkerilankun pintaan on mahdollista saada myös valoaktivoituva Active Plus-titaanioksidikäsittely, joka pysyy puhtaana itsestään ja puhdistaa myös ympäröivää ilmaa. Ympäristöystävällisyytensä ansiosta klinkkerilankku sopii moderniin kaupunkirakentamiseen erinomaisesti.

Klinkkerilankun rakenne

Rakennustarvikkeena keraamiset materiaalit ovat suosittuja kohteissa, joissa halutaan saada rakennukselle luonnollinen ilme tinkimättä tuulettuvan julkisivun tuomista eduista. Keraaminen laatta valmistetaan kuumentamalla kiviaineksia ja suulakepuristamalla ne haluttuun muotoon. Näin saatu tuote on erittäin tiivis, vähän vettä imevä ja kestävä.

Kaksi terracotta-väristä Favemanc laattaa tuotekuvassa.

Espanjalaista laatukeramiikkaa

Espanjalainen Favemanc on maan johtavan klinkkerituotevalmistaja Gres de La Manchan tytäryritys, joka on erikoistunut keraamisiin julkisivutuotteisiin. Vuosikymmenien kokemus kivipohjaisten tuotteiden valmistuksesta näkyy korkealaatuisina ja mittatarkkoina tuotteina. Favemanc on sitoutunut jatkuvaan tuotekehitykseen ja asiakaslähtöiseen toimintaan.

Westface tarjoaa Suomen markkinoille Favemanc-julkisivutuotteet sekä tuotteiden käyttöön liittyvän asiakaspalvelun.

Tuotteet ja koot

XBPro 17
 • Paksuus 17mm
 • Max. koko
  • 300 x 1200mm
  • 400 x 800mm
 • Paloluokka: A1, s1-d0
XD 22
 • Paksuus 22mm
 • Max. koko
  • 500 x 1500mm
 • Paloluokka: A1, s1-d0

Kiinnitysjärjestelmät

XBPro 17 Horizontal asennetaan klipsijärjestelmällä pystyrankaan. Se ei ole purettavissa, mutta se on hyvin paloturvallinen.

 XBPro 17 Horizontal +asennetaan vaakakiskolla, jolloin laatat voi tarvittaessa irrottaa yksi kerrallaan. Alumiininen vaakakisko vähentää paloturvallisuutta.

XBPro Vertical asennetaan klipsijärjestelmällä pystyasentoon. Se on paloturvallinen, mutta keskeltä purkaminen ei ole mahdollista.

XD 22 Horizontal asennetaan klipsijärjestelmällä pystyrankaan. Se ei ole purettavissa, mutta se on hyvin paloturvallinen.

XD 22 Horizontal + asennetaan vaakakiskolla, jolloin laatat voi tarvittaessa irrottaa yksi kerrallaan. Teräksisellä vaakakiskolla saadaan sama paloturvallisuus kuin klipsimallissa.

XD 22 Vetical asennetaan klipsijärjestelmällä pystyasentoon. Se on paloturvallinen, mutta keskeltä purkaminen ei ole mahdollista.

Ceramic Baguettes Keraamisia baguette-profiileja käytetään aurinkosäleinä sekä tasaisen seinäpinnan elävöittäjänä. Baguetteja on saatavilla pyöreänä, ovaalina, neliskanttisena sekä monissa erikoisprofiileissa. Westaface-kiinnitystuotteet kuuluvat Baguette-järjestelmiin. Profiilien pituus max 1500mm

Tilaa mallipalat tai esittelykäynti

Olemme täyden palvelun julkisivukauppa. Autamme sinua suunnitelmaasi sopivan materiaalin, rakenteen tai kiinnitysjärjestelmän löytämisessä. Voit samalla tilata mallipaloja kiinnostavista tuotteista, tai pyytää hintatietoa.

 

Ota yhteyttä
Marko Virtanen
Toimitusjohtaja
+358 40 520 6942
marko.virtanen@westface.fi

Laminaattiesite