Julkisivut korkeapainelaminaatista

Korkeapainelaminaatti on erinomainen materiaali julkisivuun: ekologinen, kestävä, pitkäikäinen ja huoltovapaa. Julkisivun toimivuuden kannalta on kuitenkin keskeistä kiinnittää huomiota valittuun kiinnitysjärjestelmään. Haluatko piilokiinnitteisen ja helposti puhdistettavan pinnan? Vai luotatko mieluiten tuttuun läpiruuvikiinnitykseen? Westface tarjoaa neljä vaihtoehtoa, jolla vaativammankin tilaajan toiveet voidaan täyttää.

Kestävä, monikäyttöinen ja ympäristöystävällinen korkeapainelaminaatti

Monille vieras korkeapainelaminaatti antaa mitä monipuolisimpia mahdollisuuksia julkisivurakentamiseen. Verrattain kevyenä mutta hyvin kovapintaisena materiaalina se sopiikin kaikkiin kohteisiin. Sitä voidaan leikata, perferoida, ja kiinnittää niin perinteisellä ruuvikiinnityksellä kuin Westfacen patentoimilla piilokiinnityksillä. Julkisivumallistossa valittavana on laaja kirjo värejä, puukuvioita, ja pintakuviointeja. Myös yksilölliset printit ovat mahdollisia.

 

Korkeapainelaminaatin rakenne

Formica Vivix koostuu ristiinlaminoidusta paperikuidusta ja pinnassa olevasta väri- ja UV-suojakalvosta. Vivix tarjoaa laajan valikoiman värejä ja kuoseja, ja sitä voidaan tarvittaessa perferoida ja taivuttaa. Myös leikkaaminen työmaalla onnistuu ilman erikoistyökaluja.

Kotimainen Formica IKI-levy

 

Keuruun Kolhon tehtaalla valmistettava Formica IKI-levy on hyvä valinta niin ominaisuuksiensa kuin ympäristöystävällisyytensä puolesta. Materiaali valmistetaan pääosin kotimaisesta raaka-aineesta, ja voidaan hävittää puujätteen mukana. Kun valitset kotimaisen korkeapainelaminaatin, tuet kotimaista tuotantoa.

Formica Vivix-koot ja ominauisuudet

Paksuudet

10mm, 8mm, 6mm, 4,5mm

Aihiokoot
  • 3660×1525
  • 3050×1300
  • 2440×1300
  • 2150×1300
  • 2150×950
Paloluokat
  • EDF-laatu: B s1-d0
  • EDS-laatu: D, s2,d0

Kiinnitysjärjestelmät

Korkeapainelaminaatti sopii hyvin yhteen niin lasin, keraamisten julkisivutuotteiden, kuitusementin kuin teräs- ja alumiinikasettien kanssa. Se sopii myös tehosteeksi esimerkiksi tiiliseiniin, rapattuihin pintoihin tai puujulkisivuihin. Westface kiinnitysjärjestelmillä saat kohteeseen sopivan kiinnitystavan ja detaljit.

Tilaa mallipalat tai esittelykäynti

Olemme täyden palvelun julkisivukauppa. Autamme sinua suunnitelmaasi sopivan materiaalin, rakenteen tai kiinnitysjärjestelmän löytämisessä. Voit samalla tilata mallipaloja kiinnostavista tuotteista, tai pyytää hintatietoa.

 

Ota yhteyttä
Marko Virtanen
Toimitusjohtaja
+358 40 520 6942
marko.virtanen@westface.fi

Laminaattiesite