Westface alentaa julkisivun asennuskustannuksia hyvällä suunnittelulla ja teknisillä ratkaisuilla

Westface Oy:n tuotteet on suunniteltu työmaan ehdoilla. Järjestelmien suunnittelussa on huomioitu asennuksen helppous ja erilaisten kiinnitystapojen toteutettavuus työmaalla. Westfacen järjestelmät vähentävät levyjen työstämistä työmaalla ja nopeuttavat siten levytystyön kulkua. Standard- järjestelmämme perustuu levyjen vakiokokoihin. Lisäksi olemme kehittäneet työtapoja, eritoten mittausteknologiaa. Kun detaljit on suunniteltu ja piirretty etukäteen, yllätysten määrä vähenee.

Osina, mitattuna tai asennettuna seinään, sinä päätä palvelun tason.

Westface Oy tarjoaa kolme erilaista tapaa ostaa tuotteet. Perinteinen tapa on toimittaa levyt ja rangat soveltuvassa laajuudessa työmaalle, kutsumme tätä osatoimitukseksi. Toisen vaihtoehtona on ostaa tuotteet mitattuna, jolloin Westface Oy mittaa ja mallintaa työkohteen, optimoi tarjottavat tuotteet ja toimittaa tarvittavat materiaalit työmaalle. Urakoitsijalle jää vain asentaminen. Mitattuna tuote sisältää myös tarvittavat rakenne ja detaljisuunnitelmat. Kolmas tapa on hankkia levyt asennettuna, jolloin Westface Oy urakoi yhteistyökumppaniensa kanssa koko kohteen halutulla laajuudella kokonaan valmiiksi. Ota yhteyttä myyntiimme, lupaamme olla luottamuksesi arvoisia.

Westface osina -palvelu

toimittaa sinulle levyt työstettynä kohteeseen. Osina palvelu vastaa tavanomaista tuotetoimitusta, jossa tilaaja mittaa itse ja hankkii tarvittavat materiaalit. Osina palveluun kuluu excel pohjalta tehty levyjen ja rankojen optimointi.

Westface mitattuna -palvelu

tuottaa sinulle levyt ja rangat kiinnikkeineen työmaalle. Palveluun kuuluu suunnitelmien tarkastus, tilojen mittaus, levytyksen suunnittelu ja hukan optimointi. Hyväksytyn optimoinnin jälkeen toimitamme materiaalit.

Westface asennettuna

tarjoaa urakoitsijalle mahdollisuuden ostaa koko paketti asennettuna. Tämä säästää aikaa ja takaa laadukkaan lopputuloksen. Westfacen koulutetut asentajat takaavat onnistuneen lopputuloksen. Asennettuna soveltuu erinomaisesti vaikeisiin kohteisiin.

Viisi hyvää syytä valita Westfacen levyratkaisu:

  1. Westface on sitoutumaton julkisivumateriaalien kauppa. Prioroteettimme on, että projektisi onnistuu.
  2. Panostamme tuotekehitykseen. Järjestelmämme kehittyvät jatkuvasti vaatimusten ja standardien kehittymisen myötä.
  3. Olemme valmiit nauvomaan ketä tahansa rakentamisen osapuolta parhaan ratkaisun löytämiseksi yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Olemme ylpeitä tuotteistamme ja työstämme.
  4. Kiinnitysjärjestelmiemme valikoima on laaja – voit säästää rahaa valitsemalla oikean järjestelmän oikeaan kohteeeen. Esimerkiksi parveketaustalle ei tarvita järeätä ruuvikiinnitteistä järjestelmää.
  5. Olemme kotimainen perheyritys, joka pyrkii mahdollisimman suureen kotimaisuusasteeseen niin suunnitelussa kuin tuotannossa. Ostamalla Westface-tuotteita, tuet Suomalaista yrittäjyyttä.

Laserskannaus mullistaa julkisivusaneerauksen

Luotettava mittaustieto on laadukkaan rakentamisen edellytys, varsinkin jos rakenteet koostuvat monista osista, kuten tuulettuvat julkisivut. Laserskannaustekno-logia ja rakentamisen digitalisaatio tulevat muuttamaan rakentamisen jo lähivuosina. Siksi olemme investoineet uusimpaan laserskannausteknologiaan, ja tarjoamme tarkkoja mitta-aineistoja jo vuonna 2018.

Westface interior on kestävä sisäverhouslevy compact laminaatista

Sisätiloissa laminaatti soveltuu seinien verhoiluun muun muassa kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa ja muussa terveydenhuollon ympäristössä. Kuvioidut ja väritetyt pintakerrokset on kyllästetty melamiinipohjaisilla hartseilla, jotka antavat laminaatille hyvän suojan hankausta, iskuja, kolhuja, lämpöä ja värjääntymistä vastaan.