Pintamateriaalit

Westface tuo käyttöösi laajan valikoiman tuulettuvan julkisivurakenteen pintamateriaaleja sekä niihin liittyvät kiinnitysjärjestelmät asennustuotteineen. Olemme valinneet parhaat materiaalit ja toimittajat, jotta rakennuksesi huoltokustannukset pysyvät kurissa. Lisäksi saat meiltä teknistä tietoa suunnittelutyön taustaksi sekä tukimateriaalit kuten rakennustapaselosteet ja detaljipiirrokset.

Korkeapainelaminaatti

Formica Vivix – korkeapainelaminaatti

Kun haluat helppohoitoisuutta vuosikymmeniksi, valitse julkisivumateriaaliksi korkeapainelaminaatti. Levyn keveys ja kestävyys ovat ainutlaatuisia, ja tuote on myös ekologinen puupohjainen ratkaisu julkisivurakentamiseen. Westfacen kiinnitysjärjestelmillä voit valita esimerkiksi esteettisen piilokiinnityksen, jonka kunnossapito ja puhdistaminen on helppoa.

 


Klinkkerilankku

Favemanc – laatukeramiikkaa Espanjasta

Klinkkerilankku mahdollistaa palamattoman ja iskunkestävän julkisivun rakentamisen tuulettuvalla rakenteella. Siinä yhdistyy pitkä valmistustraditio, luonnolliset materiaalit sekä nykyaikaiset valmistusmenetelmät. Saatavilla on yli 50 vakioväriä, mahdollisuus suunnitella oma väri- tai pintakuosi, printtikuoseja ja runsas valikoima kiinnitystuotteita, joilla yhdistät materiaalit toisiinsa.

 


Alumiinikomposiitti

Albond – ensiluokkainen alumiinikomposiitti

Alumiinikomposiitti on poikkeuksellinen materiaali, siinä yhdistyy palamattomuus, keveys, kestävyys sekä ennennäkemätön valikoima värejä. Levyä voidaan sahata, leikata, jyrsiä, rei’ittää, taittaa, liimata ja hitsata. Alumiinikomposiitti sopii käytettäväksi tuulettuviin julkisivuihin, parvekkeisiin, parveketaustoihin, tehosteisiin, sisäänkäynteihin sekä alakattoihin. Toisin sanoen – voit toteuttaa lähes minkä tahansa vision alumiinikomposiitilla.

 


Pintamateriaalien sovellukset ja käyttökohteet

Alakatot

Westface järjestelmillä teet helposti alakatot materiaalilla kuin materiaalilla. Tarjoamme niin piilokiinnitettyjä kuin näkyväkiinnikkeisiä ratkaisuja.

 

Tehosteet

Herätä julkisivu eloon pirteän värisillä tehosteilla, tai tasapainota rohkeita muotovalintoja neutraaleilla väreillä. Miten päätätkin käyttää tehosteita hyväksesi, varmistu kiinnitysjärjestelmän sopivuudesta.

Parveketaustat

Parveketaustoilla voi olla huomattava vaikutus rakennuksen ulkonäköön kokonaisuutena, mutta ne ovat myös talon asukkaiden läheisessä tarkastelussa ja viestivät rakentamisen laadusta.

Peruskorjaus

Julkisivuremontti ilman muuta nostaa kiinteistön arvoa, mutta samalla se on mahdollisuus luoda energiasäästöjä ja viihtyisämpää asumista. Westfacen tehokas saneerauskonsepti ja elementtieristeratkaisut lyhentävät korjaukseen vaadittavaa aikaa.

Julkisivut

Oikea materiaali oikeassa paikassa. Ei ole yksiselitteistä, mikä materiaali on kulloinkin paras valinta – mutta voit luottaa siihen, että neuvomme sinua materiaalien ja kiinnitysjärjestelmien valinnassa parhaamme mukaan. Testaa meitä – ota yhteyttä jo tänään.

Lataa esite

Westface on sitoutunut kehittämään korkealaatuisia julkisivujärjestelmiä, jotta niin suunnittelijan kuin urakoitsijan arki olisi helpomaa. Tutustu laminaattimalliston tuotteisiimme tilaamalla tai lataamalla esite.

Westface Oy showroom on avattu

Westface oy toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa, Lemuntiellä. Showroomista löydät lähes kaikki Westfacen käyttämän Formican kuosit. Pystyt selaamaan malliston kirjoina tai isompina näytekappaleina. Tämän lisäksi kaikki järjestelmät ovat esillä kootusti isompina aihioina. Tervetuloa tutustumaan järjestelmiin ja toimintaamme paikanpäälle. Olemme paikalla pääsääntöisesti 08:00 – 16:00, mutta suosittelemme sopimaan tapaamisen etukäteen.

Yhteystiedot

Marko Virtanen
Toimitusjohtaja
+358 40 5206942
marko.virtanen@westface.fi

Marcus Söderlund
Myyntipäällikkö
+358 50 338 9430
marcus.soderlund@westface.fi

Haluatko lisätietoja miten Westface auttaa suunnittelutyötä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja kerromme lisää Westfacen ratkaisuista suunnittelijoille.

Emme tallenna sähköpostiasi tai käytä sitä markkinointiin.