Tuotetiedot

Tuotetiedot tarjoaa tietoa Westfacen tuotteista ja palveluista. Tuotetiedot sivusto tarjoaa kootusti tietoa suunnittelijoille, mitä pitää ottaa huomioon kun suunnitellaan rakennusten parvekkeita, julkisivuja , tehosteita tai peruskorjauskohteita. Aihealueet ovat omia tuotekokonaisuuksia, joista on saatavana lisätietoa, mitä näissä kohteissa voi levyttää ja mitä pitää ottaa huomioon levytyssuunnitelmaa tehtäessä.

Westfacen tuotteiden käyttökohteet

Parveke

Hyödynnä parveke visuaalisena tehokeinona julkisivussa. Korkeapainelaminaattilevyverhous on parvekkeelle huoleton ja hyvännäköinen valinta. Se antaa arkkitehdille mahdollisuuden toteuttaa hienostuneita ja yksilöllisiä designratkaisuja.

 


Julkisivu

Raikasta julkisivuasi korkeapainelaminaattiverhouksella. Korkeapainelaminaattilevyllä saat kohteessasi vaivatta aikaan suuria näyttäviä pintoja, jotka antavat rakennukselle luonnetta.

 

 


Peruskorjaus

Betoni – tuoreena vahvaa, mutta sään vaikutuksesta rapautuvaa materiaalia. Julkisivun voi verhota sään ja iskun kestävällä, hengittävällä ja huoltovapaalla Formican korkeapainelaminaatilla.

 

 


Tehoste

Tehosteita voivat olla muun muassa rakennuksen ikkunan ympärykset, räystäät, alakatot ja porttikongit tai muut rakennuksen yksityiskohdat kuten levytyksen tasoerot.