Westface alentaa julkisivun asennuskustannuksia hyvällä suunnittelulla ja teknisillä ratkaisuilla

Westface Oy:n tuotteet on suunniteltu työmaan ehdoilla. Järjestelmien suunnittelussa on huomioitu asennuksen helppous ja erilaisten kiinnitystapojen toteutettavuus työmaalla. Westfacen järjestelmät vähentävät levyjen työstämistä työmaalla ja nopeuttavat siten levytystyön kulkua. Standard- järjestelmämme perustuu levyjen vakiokokoihin. Lisäksi olemme kehittäneet työtapoja, eritoten mittausteknologiaa. Kun detaljit on suunniteltu ja piirretty etukäteen, yllätysten määrä vähenee.

Osina, mitattuna tai asennettuna seinään, sinä päätä palvelun tason.

Westface Oy tarjoaa kolme erilaista tapaa ostaa tuotteet. Perinteinen tapa on toimittaa levyt ja rangat soveltuvassa laajuudessa työmaalle, kutsumme tätä osatoimitukseksi. Toisen vaihtoehtona on ostaa tuotteet mitattuna, jolloin Westface Oy mittaa ja mallintaa työkohteen, optimoi tarjottavat tuotteet ja toimittaa tarvittavat materiaalit työmaalle. Urakoitsijalle jää vain asentaminen. Mitattuna tuote sisältää myös tarvittavat rakenne ja detaljisuunnitelmat. Kolmas tapa on hankkia levyt asennettuna, jolloin Westface Oy urakoi yhteistyökumppaniensa kanssa koko kohteen halutulla laajuudella kokonaan valmiiksi. Ota yhteyttä myyntiimme, lupaamme olla luottamuksesi arvoisia.

Westface osina -palvelu

toimittaa sinulle levyt työstettynä kohteeseen. Osina palvelu vastaa tavanomaista tuotetoimitusta, jossa tilaaja mittaa itse ja hankkii tarvittavat materiaalit. Osina palveluun kuluu excel pohjalta tehty levyjen ja rankojen optimointi.

Westface mitattuna -palvelu

tuottaa sinulle levyt ja rangat kiinnikkeineen työmaalle. Palveluun kuuluu suunnitelmien tarkastus, tilojen mittaus, levytyksen suunnittelu ja hukan optimointi. Hyväksytyn optimoinnin jälkeen toimitamme materiaalit.

Westface asennettuna

tarjoaa urakoitsijalle mahdollisuuden ostaa koko paketti asennettuna. Tämä säästää aikaa ja takaa laadukkaan lopputuloksen. Westfacen koulutetut asentajat takaavat onnistuneen lopputuloksen. Asennettuna soveltuu erinomaisesti vaikeisiin kohteisiin.

Westface panostaa asennuksen helppouteen ja nopeutteen

Westface on alusta alkaen keskittynyt tuotteiden asennettavuuden kehittämiseen. Julkisivuja tehdessä tuotteiden helppo asennettavuus on isoin tuotteen loppuhintaan vaikuttava tekijä. Suunnittelijat eivät aina tiedosta tätä, mutta urakoitsijoille se konkretisoituu aikatauluissa ja tuotteen hinnassa. Järjestelmien suunnittelussa tämä otetaan huomioon vähentämällä työvaiheita, käyttämällä järeämpiä materiaaleja ja optimoimalla työkalut oikeiksi.

Westface patentoimat muotolista helpottavat ja nopeuttavat ikkuna-aukkojen tekemistä. Vallalla oleva pellistä tehty ikkunanpieliratkaisu on työläs ja aikataulu sidonnainen, sillä ikkuna-aukkojen pieliä ei päästä tekemään ennen levyverhouksen valmistumista. Tämän jälkeenkin levyverhouksen kiinnitystä pitää avata, jotta peltinen muotolista saadaan levyverhouksen alle. Muotolistat auttavat tähän, sillä ne voidaan kiinnittää aivan aluksi paikalleen, jolloin niistä voidaan mitata tulevan levytyksen levykoot. Tämän jälkeen päästään suoraan asentamaan ikkunanpielen peltilista, jolloin ei tule ongelmaa aikatauluissa.

Alpha on markkinoiden nopein piilokiinnitteinen levytysratkaisu. Alphassa ei ole mitään turhaa, sillä se tarvitsee ainoastaan rangan, ruuvin, Fixer- kiinnikkeen ja levyn. Fixer- kiinnike on suunniteltu siten, että se voidaan asentaa vinossa olevaan rankaan tai epäsäännölliseen rankajakoon. Fixer- kiinnikkeen EPDM osa asettaa levyn juuri oikealle paikalle, jotta tarvittava liikevara säilyy kosteuselämistä varten. Rangaksi käy mikä tahansa markkinoilla oleva materiaali, puu-, teräs tai alumiini. Mikä olisi yksinkertaisempaa?

Lue lisää innovaatioistamme

Laserkeilaus: millintarkkaa ja nopeaa

Vanha sanonta kuuluu: ”Sen minkä mitta heittää, sen kitti peittää.”, toimii monessa rakentamisen tilanteessa, vaan ei julkisivuissa. Monet julkisivumateriaalit eivät ole paikattavissa työmaalla. Tämän takia panostus mittausteknologiaan tuo merkittävän säästön työajassa ja laadun parannuksen lopputuotteessa.

Standard-järjestelmä

Hukan arviointi ja määrittely on monesti varsin hankalaa kohteiden laskentavaiheessa. Julkisivuissa hukkalaskenta on helpompaa, mutta parvekkeiden sisäseiniä tehdessä hukka saattaa monesti yllättää. Standard järjestelmä vakio nimensä mukaisesti levykoot ja siten laittaa hukan kuriin. Valittavissa on silti yli 100 levykokoa, sekä pystyyn että vaakaan.                      

Muotolista

Muotolista helpottavat yksityiskohtien tekoa. Westface on kehittänyt omat muotolistat ikkuna- ja oviaukkoihin, seinien aloituksiin ja lopetuksiin ja eri materiaalien saumakohtiin. Muotolistalla teet helposti niin ikkuna-aukot kuin rakennuksen ulkokulmat. Muotolistaa voi käyttää erikorkuisten materiaalien tasoerojen häivyttämiseen.

Westface Oy showroom on avattu

Westface oy toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa, Lemuntiellä. Showroomista löydät lähes kaikki Westfacen käyttämän Formican kuosit. Pystyt selaamaan malliston kirjoina tai isompina näytekappaleina. Tämän lisäksi kaikki järjestelmät ovat esillä kootusti isompina aihioina. Tervetuloa tutustumaan järjestelmiin ja toimintaamme paikanpäälle. Olemme paikalla pääsääntöisesti 08:00 – 16:00, mutta suosittelemme sopimaan tapaamisen etukäteen.

Yhteystiedot

Marcus Söderlund
Myyntipäällikkö
+358 50 338 9430
marcus.soderlund@westface.fi

Marko Virtanen
Toimitusjohtaja
+358 40 5206942
marko.virtanen@westface.fi

Haluatko lisätietoja Westfacesta?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja kerromme lisää Westface ratkaisuista urakoitsijoille.

Emme tallenna sähköpostiasi tai käytä sitä markkinointiin.